Pers op Imagicon

Pers valt voor ons in twee categorieën uiteen:

Fan-pers

Bloggers, Vloggers, verspreiders van kleine fan-bladen, schrijvers van artikelen voor fan-bladen, websites of blogs. Voor fan-pers gelden de volgende regels: * Een regulier entreebewijs is vereist om als fan-pers deel te nemen aan Imagicon. * Je bent vrij om op Imagicon te werken aan je artikel, blog, filmpje etc. mits je je houdt aan de algemene regels die gelden voor alle bezoekers. * Heb je het idee dat jouw artikel/filmpje/iets anders bij kan dragen aan de bekendheid van Imagicon en tenminste 500 personen bereikt, neem dan contact met ons op via PR@Imagicon.nl.

Professionele pers

Lokale, regionale, (inter)nationale radio, TV, kranten, tijdschriften en dagbladen. Voor professionele (commerciële) pers gelden de volgende regels: * Professionele pers wordt alleen toegelaten op Imagicon na het tonen van een officiële perspas. Het al dan niet toelaten van professionele pers is ter beoordeling aan het bestuur van Stichting Imagicon. * Toegelaten vertegenwoordigers van de professionele pers krijgen een Pers-badge. Deze leveren zij bij het verlaten van Imagicon weer in. * Van tevoren aanmelden is mogelijk door een e-mail te sturen. Dit is echter geenszins verplicht. * Bij het fotograferen van individuele bezoekers dient de fotograaf altijd toestemming voor publicatie te vragen aan de bezoeker. * Het staat leden van de professionele pers vrij om bezoekers en medewerkers van Imagicon te vragen om een (kort) interview. Wij verwachten uiteraard dat de bezoeker in kwestie na afloop van het interview een visitekaartje krijgt om naderhand contact te houden over het redigeren en publiceren van het interview. Vragen? Voorstellen? Neem bij twijfel contact op met PR@Imagicon.nl.

Sponsors

Copyright Stichting Imagicon 2013-2018 & Diana van der Pluijm 2013-2019 | Made with Magix
t
Pers op Imagicon Pers valt voor ons in twee categorieën uiteen: Fan-pers Bloggers, Vloggers, verspreiders van kleine fan-bladen, schrijvers van artikelen voor fan-bladen, websites of blogs. Voor fan-pers gelden de volgende regels: * Een regulier entreebewijs is vereist om als fan-pers deel te nemen aan Imagicon. * Je bent vrij om op Imagicon te werken aan je artikel, blog, filmpje etc. mits je je houdt aan de algemene regels die gelden voor alle bezoekers. * Heb je het idee dat jouw artikel/filmpje/iets anders bij kan dragen aan de bekendheid van Imagicon en tenminste 500 personen bereikt, neem dan contact met ons op via PR@Imagicon.nl. Professionele pers Lokale, regionale, (inter)nationale radio, TV, kranten, tijdschriften en dagbladen. Voor professionele (commerciële) pers gelden de volgende regels: * Professionele pers wordt alleen toegelaten op Imagicon na het tonen van een officiële perspas. Het al dan niet toelaten van professionele pers is ter beoordeling aan het bestuur van Stichting Imagicon. * Toegelaten vertegenwoordigers van de professionele pers krijgen een Pers-badge. Deze leveren zij bij het verlaten van Imagicon weer in. * Van tevoren aanmelden is mogelijk door een e-mail te sturen. Dit is echter geenszins verplicht. * Bij het fotograferen van individuele bezoekers dient de fotograaf altijd toestemming voor publicatie te vragen aan de bezoeker. * Het staat leden van de professionele pers vrij om bezoekers en medewerkers van Imagicon te vragen om een (kort) interview. Wij verwachten uiteraard dat de bezoeker in kwestie na afloop van het interview een visitekaartje krijgt om naderhand contact te houden over het redigeren en publiceren van het interview. Vragen? Voorstellen? Neem bij twijfel contact op met PR@Imagicon.nl.
Sponsors
t