FAQ

Praktisch

Waar vindt Imagicon plaats? Wanneer vindt Imagicon plaats? Wat zijn de openingstijden van Imagicon? Is er een mogelijkheid tot overnachting?

Tickets

Hoeveel kost een ticket? Kan ik op de dag zelf tickets kopen?

Cosplay/Props

Kan ik me ergens omkleden?

Algemeen

Is er parkeergelegenheid? Kan ik mijn spullen ergens kwijt? Is het mogelijk met pin te betalen op Imagicon? Is er een pinautomaat in de buurt?

Praktisch

Waar vindt Imagicon plaats? Imagicon vindt plaats in Congrescentrum De Reehorst te Ede. Wanneer vindt Imagicon plaats? De vierde editie van Imagicon vindt plaats op zaterdag 26 januari 2019. Wat zijn de openingstijden van Imagicon? Imagicon begint om 09:30u ’s ochtends en is om 18:00u ’s avonds afgelopen. Is er een mogelijkheid tot overnachting? Zeker! Als je vóór of na Imagicon wil overnachten in Ede, kan dat bij Hotel de Reehorst. Het hotel biedt speciale arrangementen aan voor de bezoekers van Imagicon.

Tickets

Hoeveel kost een ticket? Een ticket voor volwassenen kost tussen de 15 en 20 euro, afhankelijk van wanneer je een ticket koopt. Voor kinderen van 0 t/tm 4 jaar is de toegang gratis. Kinderen van 4 t/m 12 jaar betalen tussen de 5 en 10 euro. Tieners van 13 t/m 17 jaar betalen tussen de 10 en 15 euro. Kan ik op de dag zelf tickets kopen? Ja, dat kan. Let echter wel op: Op de dag zelf zijn de ticketprijzen het hoogst! Het is dus verstandiger (en goedkoper!) om je kaartje eerder te kopen.

Cosplay/Props

Kan ik me ergens omkleden? Het is mogelijk om op Imagicon gebruik te maken van een gratis kleedkamer. Je kunt dus je kostuum gewoon meenemen en het pas aantrekken nadat je op de conventie aan bent gekomen. LET OP! Het is niet verstandig om je spullen achter te laten in de kleedkamer, omdat mensen daar de hele dag in en uit kunnen lopen. Je kunt je spullen in een kluisje achterlaten (tegen betaling) of gebruik maken van de onbewaakte garderobe op eigen risico.

Algemeen

Is er parkeergelegenheid? Ja. Naast Congrescentrum De ReeHorst is een groot parkeerterrein. Het tarief voor een hele dag parkeren is 5 euro. Je kunt op de dag zelf een parkeermunt aanschaffen bij binnenkomst of bij vertrek. Tevens is er op korte afstand de mogelijkheid tot gratis parkeren (je moet dan alleen iets verder lopen). Kan ik mijn spullen ergens kwijt? Op Imagicon is er een onbewaakte garderobe waar je jouw jas (en sjaal) achter kunt laten. Houd er wel rekening mee dat er géén toezicht is, dus het achterlaten van spullen is op eigen risico. Imagicon noch De Reehorst zijn aansprakelijk wanneer spullen gestolen worden. Is het mogelijk om met pin te betalen op Imagicon? Uiteraard! Houd er echter wel rekening mee dat niet alle standhouders een mobiel pin-apparaat bij zich hebben om af te rekenen. Eten en drinken kunnen ook met pin afgerekend worden. Het is helaas niet mogelijk om contant geld op te nemen in De Reehorst. Is er een pinautomaat in de buurt? De dichtsbijzijnde pinautomaat is van de ABN Amro, vlakbij Station Ede Centrum. Adres: Arnhemseweg 7.

Sponsors

Copyright Stichting Imagicon 2013-2018 & Diana van der Pluijm 2013-2019 | Made with Magix
t
FAQ Praktisch Waar vindt Imagicon plaats? Wanneer vindt Imagicon plaats? Wat zijn de openingstijden van Imagicon? Is er een mogelijkheid tot overnachting? Tickets Hoeveel kost een ticket? Kan ik op de dag zelf tickets kopen? Cosplay/Props Kan ik me ergens omkleden? Algemeen Is er parkeergelegenheid? Kan ik mijn spullen ergens kwijt? Is het mogelijk met pin te betalen op Imagicon? Is er een pinautomaat in de buurt? Praktisch Waar vindt Imagicon plaats? Imagicon vindt plaats in Congrescentrum De Reehorst te Ede. Wanneer vindt Imagicon plaats? De vierde editie van Imagicon vindt plaats op zaterdag 26 januari 2019. Wat zijn de openingstijden van Imagicon? Imagicon begint om 09:30u ’s ochtends en is om 18:00u ’s avonds afgelopen. Is er een mogelijkheid tot overnachting? Zeker! Als je vóór of na Imagicon wil overnachten in Ede, kan dat bij Hotel de ReeHorst. Het hotel biedt speciale arrangementen aan voor de bezoekers van Imagicon. Tickets Hoeveel kost een ticket? Een ticket voor volwassenen kost tussen de 15 en 20 euro, afhankelijk van wanneer je een ticket koopt. Voor kinderen van 0 t/tm 4 jaar is de toegang gratis. Kinderen van 4 t/m 12 jaar betalen tussen de 5 en 10 euro. Tieners van 13 t/m 17 jaar betalen tussen de 10 en 15 euro. Kan ik op de dag zelf tickets kopen? Ja, dat kan. Let echter wel op: Op de dag zelf zijn de ticketprijzen het hoogst! Het is dus verstandiger (en goedkoper!) om je kaartje eerder te kopen. Cosplay/Props Kan ik me ergens omkleden? Het is mogelijk om op Imagicon gebruik te maken van een gratis kleedkamer. Je kunt dus je kostuum gewoon meenemen en het pas aantrekken nadat je op de conventie aan bent gekomen. LET OP! Het is niet verstandig om je spullen achter te laten in de kleedkamer, omdat mensen daar de hele dag in en uit kunnen lopen. Je kunt je spullen in een kluisje achterlaten (tegen betaling) of gebruik maken van de onbewaakte garderobe op eigen risico. Algemeen Is er parkeergelegenheid? Ja. Naast Congrescentrum De ReeHorst is een groot parkeerterrein. Het tarief voor een hele dag parkeren is 5 euro. Je kunt op de dag zelf een parkeermunt aanschaffen bij binnenkomst of bij vertrek. Tevens is er op korte afstand de mogelijkheid tot gratis parkeren (je moet dan alleen iets verder lopen). Kan ik mijn spullen ergens kwijt? Op Imagicon is er een onbewaakte garderobe waar je jouw jas (en sjaal) achter kunt laten. Houd er wel rekening mee dat er géén toezicht is, dus het achterlaten van spullen is op eigen risico. Imagicon noch De Reehorst zijn aansprakelijk wanneer spullen gestolen worden. Is het mogelijk om met pin te betalen op Imagicon? Uiteraard! Houd er echter wel rekening mee dat niet alle standhouders een mobiel pin-apparaat bij zich hebben om af te rekenen. Eten en drinken kunnen ook met pin afgerekend worden. Het is helaas niet mogelijk om contant geld op te nemen in De Reehorst. Is er een pinautomaat in de buurt? De dichtsbijzijnde pinautomaat is van de ABN Amro, vlakbij Station Ede Centrum. Adres: Arnhemseweg 7.
Sponsors
t