gasten 2019

Eregasten

Manuel D’Andrea “I try everytime to make dreams and fantasy comes true, there is only one way to make this possible and this way is called Art.” Manuel, geboren en getogen in een klein stadje in de buurt van Rome in 1993, ontwikkelde een passie voor creativiteit en kunst in de eerste jaren van zijn leven. In 2011 ontdekte hij een speciale vaardigheid voor het maken van kostuums; dit was ook het jaar dat hij zijn eerste cosplay creëerde. In 2012 won hij o.a. het Italiaanse Kampioenschap en in maart 2013 creëerde hij zijn persoonlijke kostuummerk: Midnight Costumes. Een ruimte gewijd aan het maken van kostuums van hoge kwaliteit, van Cosplay tot thema-trouwjurken. Manuel heeft zijn artistieke carrière voortgezet door zijn kunst toe te passen in de wereld van ontwerpers, waar hij Artwork maakt (van T-shirts tot interieurontwerp). In 2016 besloot hij een ruimte op zijn sociale media te creëren om make-up te gebruiken om zijn gezicht te veranderen in verschillende soorten karakters, van man tot vrouw, van realiteit tot fantasie. Tegenwoordig werkt Manuel actief als kostuumontwerper, grafische en traditionele ontwerper en make- upartiest.

Gasten

Ghostbusters Dutch Division (lezing) “If there’s something strange in the neighbourhood, who you gonna call?” Ghostbusters Dutch Division natuurlijk! Met onze coole uniformen en extreem geraffineerde snufjes brengen wij je in een andere wereld: The Spirit World! Ga terug in de tijd naar 1984 naar New York City waar drie wetenschappers van de universiteit worden getrapt en vervolgens voor zichzelf beginnen als spokenjagers. Ze noemen zich GHOSTBUSTERS. Ghostbusters Dutch Division, een non-profit fangroep, neemt het toen mee naar het nu. Waar Peter Venkman, Ray Stantz en Egon Spengler ooit mee zijn begonnen, gaan wij door, dus wees niet bang: “We’re afraid of no ghosts!”

Sponsors

Copyright Stichting Imagicon 2013-2018 & Diana van der Pluijm 2013-2019 | Made with Magix
t
Artist Alley
Gasten 2019 Eregasten Manuel D’Andrea “I try everytime to make dreams and fantasy comes true, there is only one way to make this possible and this way is called Art.” Manuel, geboren en getogen in een klein stadje in de buurt van Rome in 1993, ontwikkelde een passie voor creativiteit en kunst in de eerste jaren van zijn leven. In 2011 ontdekte hij een speciale vaardigheid voor het maken van kostuums; dit was ook het jaar dat hij zijn eerste cosplay creëerde. In 2012 won hij o.a. het Italiaanse Kampioenschap en in maart 2013 creëerde hij zijn persoonlijke kostuummerk: Midnight Costumes. Een ruimte gewijd aan het maken van kostuums van hoge kwaliteit, van Cosplay tot thema-trouwjurken. Manuel heeft zijn artistieke carrière voortgezet door zijn kunst toe te passen in de wereld van ontwerpers, waar hij Artwork maakt (van T-shirts tot interieurontwerp). In 2016 besloot hij een ruimte op zijn sociale media te creëren om make-up te gebruiken om zijn gezicht te veranderen in verschillende soorten karakters, van man tot vrouw, van realiteit tot fantasie. Tegenwoordig werkt Manuel actief als kostuumontwerper, grafische en traditionele ontwerper en make-upartiest. Gasten Ghostbusters Dutch Division “If there’s something strange in the neighbourhood, who you gonna call?” Ghostbusters Dutch Division natuurlijk! Met onze coole uniformen en extreem geraffineerde snufjes brengen wij je in een andere wereld: The Spirit World! Ga terug in de tijd naar 1984 naar New York City waar drie wetenschappers voor zichzelf beginnen als spokenjagers. Ze noemen zich GHOSTBUSTERS. Ghostbusters Dutch Division, een non-profit fangroep, neemt het toen mee naar het nu. Waar Peter Venkman, Ray Stantz en Egon Spengler ooit mee zijn begonnen, gaan wij door, dus wees niet bang: “We’re afraid of no ghosts!”
Sponsors
t
Artist Alley