Over ons

Imagicon is een non-profit stichting die jaarlijks een conventie organiseert voor fans van SF, horror, fantasy en comics. Een conventie is als eerste een gezellige bijeenkomst met andere fans en met schrijvers, game- en filmmakers, tekenaars en anderen. Er zijn workshops, lezingen, discussiepanels, (fan)filmvertoningen, een gameroom en diverse shows waaronder een cosplaywedstrijd: de Galaxy Masquerade. Voor en dóór fans, met hulp van een grote schare vrijwilligers. Lees hier meer: Over Imagicon.

Bestuur

Wie zitten er achter Imagicon? Wat beweegt ons, allemaal fan in hart en nieren, om een conventie op te willen zetten? Maak kennis met de drijvende krachten achter de conventie.

Over Imagicon

De vierde editie van Imagicon zal plaatsvinden op 26 januari 2019! Voor foto’s, video’s, reviews samen met een algemene indruk, kun je terecht bij onze foto’s. Voor algemene informatie is het handig om even ‘Over Imagicon’ te lezen.

Pers

De pers is van harte welkom op Imagicon. We maken voor de pers wel een onderscheid tussen zogeheten fan-pers en professionele pers. Meer weten? Lees de informatie.

Jaarverslagen

Net als elke andere stichting is ook Stichting Imagicon verplicht om jaarverslagen uit te brengen. Voor de geïnteresseerden zijn deze hier te vinden.

Sponsors

Copyright Stichting Imagicon 2013-2018 & Diana van der Pluijm 2013-2019 | Made with Magix
t
Over ons Imagicon is een non-profit stichting die jaarlijks een conventie organiseert voor fans van SF, horror, fantasy en comics. Een conventie is als eerste een gezellige bijeenkomst met andere fans en met schrijvers, game- en filmmakers, tekenaars en anderen. Er zijn workshops, lezingen, discussiepanels, (fan)filmvertoningen, een gameroom en diverse shows waaronder een cosplaywedstrijd: de Galaxy Masquerade. Voor en dóór fans, met hulp van een grote schare vrijwilligers. Lees hier meer: Over Imagicon. Bestuur Over Imagicon Pers Jaarverslagen
Sponsors
t